Wat is er zo bijzonder aan Environ®?

Het huidverzorgingsysteem van Environ® werkt met vitamine A, C, E en anti-oxidanten. Het is wetenschappelijk aangetoond dat vitamine A en anti-oxidanten doeltreffend bijdragen tot het behoud van een gezonde en mooie huid. De producten van Environ® zijn dan ook revolutionair te noemen.

Regelmatig gebruik van Environ®producten zorgt o.a. voor een:

Een soepele en stevige huid.  Een zuivere teint met fijne poriën. Herstel van een zonbeschadigde huid. Vermindering van overmatige talgproductie. Vermindering van pigmentvlekken. Een verhoging van de natuurlijke hydratatie.

 

 

Wat kan je verwachten?

De eerste keer dat je naar het instituut komt krijg je een uitgebreide huidanalyse. Die is heel belangrijk, want de behandeling wordt helemaal aangepast aan jou huid, en die is uniek. Daarnaast krijg je uitleg over de werking van de Environ®producten en de verschillende behandelingen.

Waarom direct 3 behandelingen na elkaar?

De eerste 3 maanden zijn belangrijk. Je leert in deze periode om goed voor je huid te zorgen met de unieke Environ®producten. Je huid zal in het begin moeten wennen. De behandelingen spelen in deze periode een belangrijke rol. Ze bieden ondersteuning en geven een extra stimulans in het opstarten van het Environ®programma. Doordat je huid steeds goed bekeken wordt, passen we waar nodig de behandeling aan. Ook krijgt je huid iedere behandeling een diepe reiniging waardoor het opnamevermogen optimaal wordt. Hierdoor kunnen de vitamines en andere werkzame stoffen nog beter hun werk doen. Je zult dan ook snel resultaat zien.

Na de eerste 3 maanden

De conditie van je huid is zichtbaar verbeterd en je bent zelf gewend aan het gebruik van de Environ® producten. In overleg kijken we hoe we de behandelingen voortzetten. Een regelmatig bezoek aan het instituut blijft belangrijk, maar het allerbelangrijkste is dat je je huid zelf met de Environ®producten blijft verzorgen.

Wil je meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.